Tigla Metalica si Tigla Ceramica

Suntem specializati in lucrul cu ambele tipuri de materiale pentru acoperisuri

Tigla metalica se distinge prin usurinta sa. Avantajul principal consta in greutatea redusa, cu aproximativ 4,5 kg/m2 conform site-ului manopera-acoperis.ro. Aceasta caracteristica contribuie la reducerea costurilor structurale, in timp ce rezistenta sa pe termen lung, de aproximativ 60 de ani, si lipsa necesitatii de intretinere o fac o optiune durabila si economica.

 

Tigla metalica nu favorizeaza formarea muschilor si ofera o varietate mare de culori, fiind, de asemenea, usor de montat.

Tigla Metalica vs Tigla Ceramica

Metalul ofera o termorezistenta mai mica, fiind mai putin eficient in protejarea impotriva frigului in comparatie cu tigla ceramica. In timp, tigla metalica poate sa se decoloreze, pierzand din estetica in comparatie cu tigla ceramica. Montajul necesita atentie deosebita, iar inlocuirea bucatilor deteriorate poate fi dificila.

 

Pe de alta parte, tigla ceramica ofera o protectie mai mare impotriva frigului si asigura o izolatie fonica superioara. Este rezistenta la ploile acide si nu se decoloreaza in timp. De asemenea, este un material care rezista si la excremente de pasari, iar cele mai performante modele pot dura chiar si o suta de ani.

OFERIM

D

CONSULTANTA GRATUITA

GARANTIE:
Materiale -30 ANI
Manopera -5 ANI

Apel