Case la rosu / cheie

Oferta noastra include ambele variante adaptate nevoilor si preferintelor fiecarui client!

Cand vine vorba de o casa la rosu, ne referim la o constructie fara finisaje interioare sau exterioare, incluzand doar fundatia, zidaria si structura acoperisului (sarpanta, fara invelitori). Finisajele, instalatiile electrice si sanitare, geamurile si usile nu sunt incluse in constructia la rosu.

 

Costurile pentru construirea unei case sunt distribuite astfel: serviciile de proiectare aproximativ 4%, structura de rezistenta a casei intre 36-40% din costuri, zidaria – 7%, instalatiile – 10%, iar finisajele intre 39-43% din costurile totale.

 

Pretul unei case la rosu este cu 45% – 60% mai mic decat pretul unei case la cheie.

 

Cumpararea unei case la rosu vine cu numeroase avantaje: posibilitatea de a obtine un teren bine pozitionat, cu un plan tehnic al casei bine conceput, la un pret mai accesibil.

 

De asemenea, achizitionand o casa la rosu, puteti personaliza ulterior constructia conform propriilor nevoi si preferinte.

Casele la cheie reprezinta solutia ideala pentru cei care doresc sa se mute rapid si fara griji intr-o locuinta complet finisata si echipata.

 

In constructia unei case la cheie, lucrarile includ atat elementele structurale si de baza, cat si finisajele interioare si exterioare, instalatiile electrice si sanitare, precum si montajul de geamuri si usi.

 

Desi pretul unei case la cheie este mai mare decat cel al unei case la rosu, avantajul consta in faptul ca toate aspectele legate de constructie si amenajare sunt gestionate de catre echipa noastra, oferindu-va confortul si siguranta unei locuinte complet finisate si gata de a fi locuita.

 

Achizitionand o casa la cheie, beneficiati de avantajele unei locuinte noi, moderne si conforme cu standardele actuale de calitate si confort, fara a fi necesara interventia ulterioara pentru amenajari sau finisaje suplimentare.

OFERIM

D

CONSULTANTA GRATUITA

GARANTIE:
Materiale -30 ANI
Manopera -5 ANI

Apel