Despre Noi

Bine ati venit la firma noastra, specializata in montajul si repararea acoperisurilor din Bucuresti si imprejurimi. Ne dedicam activitatii principale - montajul sistemelor de acoperis - punand accent pe calitatea materialelor si executia corecta pentru a va oferi un acoperis durabil.

Orientare catre client

Suntem orientati catre colaborari pe termen lung si va oferim o gama completa de servicii pentru orice tip de constructie de care aveti nevoie. La noi, veti gasi experienta si pricepere in lucrari precum repararea acoperisurilor, montajul de diverse tipuri de invelitori (inclusiv tigla metalica), remedieri de infiltratii si altele.

Servicii complete

Echipa noastra de profesionisti are abilitatile necesare pentru a crea si repara orice tip de acoperis, de la cele mai simple pana la cele mai complexe, cu un design modern si special. Ne asiguram ca oferim servicii complete de dulgherie pentru acoperisuri, pentru a va satisface nevoile.

Standarde Europene

Pentru a va oferi cea mai precisa oferta, putem trimite un specialist pentru a masura acoperisul casei dumneavoastra, fara a percepe vreun tarif. Avem acoperire nationala si lucram la standarde europene, asigurandu-ne ca serviciile noastre sunt conforme cu cele mai inalte standarde de calitate.

Experti in reparatii si montaj de acoperisuri in Bucuresti si imprejurimi

Va invitam sa ne contactati pentru a discuta despre proiectul dumneavoastra si suntem pregatiti sa raspundem la toate cerintele dumneavoastra in domeniul acoperisurilor.

Ani experienta
0 +
Clienti multumiti
0 +
Garantie la materiale
0
Garantie la manopera
0 +
Apel