Mansardari

Investiti acum in transformarea caminului dumneavoastra cu o lucrare de mansardare!

Pentru mansardarea unei case, echipa noastra urmeaza un proces meticulos si bine structurat:

 

Evaluarea initiala: Incepem prin efectuarea unei evaluari detaliate a spatiului existent si a conditiilor structurale ale casei. Aceasta evaluare ne permite sa intelegem nevoile si cerintele specifice ale proiectului.

 

Consultare si planificare: Colaboram strans cu clientii nostri pentru a dezvolta un plan personalizat care sa indeplineasca dorintele lor si sa se potriveasca cu bugetul si proiectul lor. Discutam optiunile de design, materialele si amenajarea spatiului pentru a asigura ca proiectul este in conformitate cu asteptarile si necesitatile lor.

 

Obtinerea autorizatiilor: Ne ocupam de toate aspectele administrative, inclusiv obtinerea autorizatiilor necesare de constructie si alte aprobari legale pentru proiect.

 

Demontarea si pregatirea spatiului: Echipa noastra efectueaza demontarea si pregatirea spatiului existent in conformitate cu planurile convenite. Aceasta poate include eliminarea elementelor de constructie vechi sau modificate si pregatirea structurii pentru extindere.

 

Constructia structurii: Construim si instalam structura mansardei conform planurilor si specificatiilor stabilite. Aceasta poate include adaugarea sau modificarea sarpantei, instalarea sistemelor de izolatie si a altor componente structurale necesare.

 

Instalarea finisajelor interioare si exterioare: Dupa finalizarea structurii, echipa noastra se ocupa de instalarea finisajelor interioare si exterioare, cum ar fi izolatia, placajul, gips-cartonul, acoperisul, ferestrele si usile.

 

Finisarea si verificarea finala: Finalizam proiectul prin aplicarea finisajelor finale si efectuarea oricaror ajustari necesare. Apoi, efectuam o verificare finala pentru a ne asigura ca toate aspectele proiectului sunt completate in conformitate cu standardele noastre de calitate si cu satisfactia clientilor nostri.

OFERIM

D

CONSULTANTA GRATUITA

GARANTIE:
Materiale -30 ANI
Manopera -5 ANI

Apel